Tuesday, January 26, 2010

Kasiinode uus tulek toimub läbi pokkeri!

Alles see oli, kui kogu Eesti meedia aastaid nuttis kasiinonduse kahjulikkuse üle. Hasart, Viiol, enesetapud, suured peretragöödiad, hasartmängu sõltlaste tugikeskus, Max Kaur - need oli viimase kümnendi kasiinonduse märgusõnad. Kõik teadsid, et kasiinod on pahad ja ka kasiinoettevõtjad olid võimetud protsessi läbi PRi enda kasuks pöörama.

Nüüd aga üle öö on kõik teisiti, sest leitud on uus kaval turundusnõks: inimesi õpetatakse mängima pokkerit. Süütu mäng, mida võib ka kodus köögilaua taga mängida või internetis, meelitab meid igas telekanalis taas kasiinode võlumaailma kiikama. Justkui juhuslikult. Ringvaade ja Pealtnägijagi ei hooli enam oma kanali sotsiaalsest hoiakust vaid kiidavad pokkerit täiega. Meedia näitab Müürseppa jt staare pokkerilaua taga, me juba elame neile kaasa….

Pole midagi öelda: seda, mida ei suutnud eesti kasiinod ja nende PR-abimehed aastatega, tegi suur pokkeriportaal oma PR-iga vaid mõne kuuga! Ja eksivad need, kes arvavad, et pokkeril pole kasiinodesse suhtumisega midagi ühist – kui armastad pokkerit, siis on sul ikka väga raske pidada ka kasiinosid ja hasartmänge saatana sigitisteks!!

1 comment:

  1. jah, paistab küll sedamoodi seekord. imelik, et see kampaania nii lihtsalt läbi lastakse..

    ReplyDelete