Tuesday, July 16, 2019

Lugude kriisist ehk kuidas majutushinnad Maarjamaal alla lüüa



Möödunud nädalavahetusel toimunud Lõuna-Eesti ralli on musternäide ideaalsest turismiturundusest. Teadmata täpset statistikat, pakun puusalt, et Otepää ja Tartu hotellid olid pilgeni mahamüüdud, paljud ralliraja äärde jäärnud toidukohad tegid aasta rekordkäibeid. Selle turismimagenti keskmes ei olnud mitte undavad autod ja tolmavad teed (mida siis-seal ka muul ajal kogeda saab) vaid ennekõike lugu meie oma sangaritest Ott Tänakust ja Marko Märtinist. Ilma nendeta oleks publiku hulk kümneid kordi tagasihoidlikum.
Turundusinimesed teavad, et tõeliselt populaarseks saamiseks on vaja kihvti lugu. Hea lugu ei ole kunagi läila kiidulaul, vaid eluline ja emotsionaalne rännak läbi uskumatute kontrastide. Võitlus ellujäämise nimel. Selline oli Steve Jobsi ja Apple lugu. Ja täpselt selline on olnud ka Ott Tänaku lugu, mille Urmo Aava Rally Estonia brändile oskuslikult külge pookis.

Paraku kestis see selle loo otsene mõju turismisektorile vaid kaks päeva. Ülejäänud 50 nädalavahetust ja nende vahele jäävad päevad tuleb hotellidel-toitlustuskohtadel püüda juba omal jõul rahaks nõiduda. Eksivad need vallajuhid, kes sellest ühest (olgugi traditsioonilisest) üritusest pikemajalist kasu piirkonna arengule lootsid. Vara veel! Nüüd peaks alles algama teie panustamine oma piirkonna tuntusesse!

Kõlagu see nii kurvalt kui tahes, aga Eestis on saniajani vaid üks lugu, mida saab turistidele müüa aastaringi. Ei, see pole odav õlu (olgugi, et ka see legend elab ja õitseb). See on Tallinna vanalinn. Aga ärge saage valesti aru, see pole mitte pealinna staatus ega kõrgepalgaliste töökohtade hulk. Ega ka mitte mingid vanad müürid, mis aastas miljoneid inimesi üle ilma ligi tõmbavad. See on nimelt muinasjutuline lugu ühest iidsest hästi hoitud, palju erinevaid valitsusi ja sõdu üle elanud, 50 aastat suletud olnud, kuid nüüd tänu pool ajast lauldes suhtlevast ja nii ka oma vabaduse kättevõidelnud rahvast imeliselt korda tehtud minilinnakeses. Meie õnn, et see lugu on lendu läinud ja masse ligi meelitanud. Selle ühe loo külge on poogitud sadu majutusasutusi, sadu toidukohti, sadu poekesi, kümneid muuseume. See üks lugu on teinud turismist kaugelt Eesti suurima ekspordiartikli, mis toob meile ligi miljardi eurot käivet.

Küsides endilt, miks enamus Eestit külastavaid turiste ei jõua endiselt Tallinnast kaugemale, ei tasuks vastust otsida kehvemates hotellides, maitsetus toidus ega ka kehvapoolses teeninduses. Lugusid, mis toidaks linnakesi ja külakesi aastaringi, lihtsalt pole! Rallid, suurkontsertid, vabariigi aastapäev jpm tänuväärseid ettevõtmisi annavad loo mõõtme välja küll, kuid see lugu tavaliselt üle 2 päeva ei kesta. Õnneks, turismisektori õnneks, on vähemasti meie 100 poolvihmast suvepäeva kõiksugu üritusi pilgeni täis poogitud. Kuid jah: üheksa ülejäänud kuud kohutavad aga kogu sektorit. Igal kevadel, vahetult enne hooaja algust, tuleb müüki mitmeid turismitalusid ja hotellikesi, kellele veel üks aasta sellist virelemist väljakannatamatu perspektiivina paistab.

Kui raha on palju, saab lugusid luua ka tühjale kohale, looduslikult ja kultuurilooliselt vaesesse paika. Neisse investeerides. Tuntumaid on kindlasti Hollywoodi filmikompanii käivitamine linnavälisele tühermaale, mille tulemusena ei kasvanud üksnes California turism miljoneid kordi, vaid taevassse kihutasid ka kinnisvarahinnad ja kõik muu. Kui Toivo Kurmeti kunagised plaanid uue Hollywoodi rajamiseks oleks leidnud rahva ja võimu tuge, võib-olla oleks Rapla täna Tallinnaga võdselt arenenud turismimeka ja kogu vahepealne 50 põllumaad Eesti kõige kõrgeima hinnaga elamumaa!

Ma ei tea, kas teie olete külastanud Lõuna-Leedus asuvat sealse miljonäri Viliumas Malinauskase rajatud nn Grutas-nõukogude parki, kus kaunisse männimetsa on kümnetele hektaritele kogutud hiiglaslikud kivistalinid ja kivileninid, keda on metsas rohkem kui seeni? Mina olen. See projekt on praktiliseks õppematerjaliks, kuidas luua lugu ühe teenuse ümber. Või õigemini vastupidi. Ja asjaolu, et pealinn Vilnius jääb 130km kaugusele, pole kedagi kunagi häirinud. Ei suvel ega talvel. Malinauskase pargi lugu on lihtne: Siberisse küüditatute lapsena jutustab ta nõukogude koleduse ja ilu loo kogu suuruses nii veenvalt, et pole turismibussi, mis tema hiigelparklasse ei keeraks. Vaid 2 miljoni eurose investeeringuga on ta suutnud panna püsti megaatraktsiooni, mis juba pea 20 aastat toob talle aastas ligi 30-40 miljonit eurot tulu aastas.

Üks huvitavaid lugude loomise õppetunde saabub meile Marokost. Tõis, ka siinkohal on tegu süllekukkunud looga. Tohutu turistide tähelepanu selle riigi vastu sai alguse 1942 aastal USAs vändatud filmist Casablanca, mida peetakse Tuulest Viidud ja Helisev Muusika kõrval üheks populaarseimaks filmiks kogu tollases läänemaailmas. Hinnanguliselt on viimase 80 aasta jooksul seda linna just filmist tiivustatuna külastanud üle 100 miljon inimese. Ja teatud mõttes toidab see üks film Maroko turismi ilmselt tänaseni juba inimeste arvelt, kes on vaid kuulnud filmi pealkirja ja tuntud tsitaate, kuid pole filmi ealeski näinud. Kuigi Casablanka ei ole Maroko pealinn, on ta tänini teatud mõttes must visit paigaks maailmas. Selle väljamõeldud ja peamiselt üldsegi Californias vändatud ühes kohvikus hargnenud armastuskolmnurga loo rääkis maailmale tuntuks filmimeeskond. Olnuks paljukirutud ja -armastatud Nolani võtted Lasnamäe karjääris kantud mitte Ukraina eluolust, vaid hoopiski Eesti omast ja kandnuks see film nime Tallinn, saanuks me UNESCO maailmapärandisse kantud loo kõrvale vee ühe palju kaasaegsema legendi. Pealkiri maksab, muu on tühitähi.

Aga nutmiseks pole põhjust! Tegelikkuses on ka terve Eestimaa täis lugusid! Olen turiminduses
tiirelnud aastaid ja kohtan pidevalt uskumatuid lugusid. Osad neist on suured nagu küüditamisest ellujäämine, laulev revolutsioon või saaremaa poisi saamine maailma kiireimaks rallimeheks. Georg Lurichi ja Baruto lugu näiteks, mille kaudu saaks maailmale rääkida loo virumaa eestlastest kui terve sajandi maailma kõige tugevamatest meestest, kuid mida keegi senini pole suutnud turismimootoriks kujundada.
Ja siis on veel sadu kui mitte kümneid tuhandeid väiksemaid lookesi, mille igaühe oskuslik turundus tooks toidu lauale kümnetele peredele. Kuid need lood ei ole tuntub, nii ilmsed. Need tuleb üles kaevata ja enda jaoks alles tööle panna.

Aru tuleks saada ühest: kui Tallinn oli juba valmis lugu, mille külge sai oma teenused pookida, siis muudes piirkondades tuleks esmalt alustada „oma suure loo“ leidmisest, kujundamisest, kommunikeerimisest ja maha müümisest. See on väga suur töö, mida ei suuda üksi teha mitte ükski hotell ega atraktsioon üksipäini. Kõik on kinni koostöös. Ja soovis oma piirkonda 12 kuul aastas õitsema panna. Isegi Jõgeva ja Järvamaal saab turismikäivet mitmekümnekordistada, kui vaid tahta. Kes ei usu, lugegu kindlasti edasi!

Ida-Virumaa „nautis“ aastaid Eesti peksupoisi ja naerualuse staatust. Mitte keegi ei soovinud sinna rännata ei üksi, ei perega. Isegi püssiähvardusel mitte. Saastatus, nõukaaegne koledus, umbkeelsed inimesed, okupandid, vaesus, narkomaania olid faktideks, mida me kõik peast teadsime ja uskusime. Lugu ise kõlas meie peades umbes nii: „Ida-Virumaale minnes saad shoki shoki otsa, süüa pole kusagil, keegi eesti keeelt ei räägi ja suure tõenäosusega saad peksa või varastavad naromaanid sul autol rattad alt“.
Ometigi on Ida-Virumaast 2018 aasta statistikas saanud kõige kiiremini kasvav turismimajandus Eestis. Tänavu püstitab turism maakonnas taas uusi rekordeid ja ühtäkki on 20 aastat samal tasemel püsinud hotellikohtade arv hakanud kerkima. Ootamatult on maakonda avastamas isegi soomlased, kes siia kunagi kippunud pole! Ühe aastaga ehitatakse juurde sama palju voodikohti kui seda tehti viimase 20 aasta jooksul. Küsige ükskõik, milliselt oma sõbralt ja te kuulete, et ta kas just käis või plaanib suvel kindlasti sõita Ida-Virumaale.

Mis vahepeal toimus, jäi ehk märkamatuks paljudele. Kogu maakond sai vaikselt lahti vanast loost ja meile hakati rääkima hoopis uut lugu hoopis teistsugusest piirkonnast. 2019 aastal kõlab see lugu umbes nii: „Eesti kõige põnevam ja kiiremini arenev kant imeliste liivarandade, puutumatu loodusliku mitmekesisuse ja võimsa kultuuripärandiga, mis on olnud räsitud ja mutta tambitud ning meie silme eest peidetud 70 aastat, kuid on imeliselt ja kaunilt uuele elule tärganud.“

Kas ma eksin? Kui ma ei eksi, siis küsigem see kõige olulisem küsimus: kuidas selline pööre
võimalikuks sai, ning vaese tuhkatriinu armetust loost tõusis hittlugu heasüdamlikust ja kaunist printsessist? Vastus on iseenesest lihte: mingil hetkel, nii 10 aastat tagasi, Jõhvis toimunud presidendi vastuvõtu eel sai kolmel-neljal kohalikul naisel lihtsalt kõrini, et nende kodu kuvand nii armetu oli. Nad tulid kokku ja asutasid turismiklastri, kuhu hakkasid üksteise järel liitma nii valdu, hotelle, toidukohti kui muid atraktsioone. Kõik panustasid raha oma piskust ega pärinud jultunult: aga kuidas just mina just sellest reklaamikampaaniast kasu saan, ah? Selle eduloo nimi on valdade ja erasektori koostöö vana inetu loo tapmise ja uue uhke ülesäratamise nimel. Ja see lugu näitab, et kui mitte isetseda ja korraks keskenduda, siis on võimalik kogu Eestimaa turism õitsele lüüa.


Ja kui suur lugu on leitud, saab selle külge pookida väiksemaid lookesi, naudinguid ja peadpööritavaid elamusi nagu Rally Estonia. Ühtäkki märkame, et tubade hinnad pärapõrgus on hakanud kukkuma, sest enam ei tule kümne suvise nädalavahetuse tuludest maksta kinni terve aasta kulusid!






76 comments:

  1. Tere daamid ja härrad.
    Kas vajate rahalist abi?
    Paljud inimesed otsivad seal rahalist abi, kuid nad ei tea, kuidas seda teha.

    Kas teate, et saate oma rahalise olukorra lahendamiseks taotleda laenu ja saada laenu vähem kui 24 tunni jooksul? Mõni inimene võib arvata, et laenu saamine on keeruline, kuid ma vajan, et te teaksite, et minu ettevõttelt on laenu saamine väga lihtne, kuna püüame muuta laenamise lihtsaks, mugavaks ja taskukohaseks.

    Pakume paindlikke ja mitmekordseid laenuvõimalusi, sealhulgas tagatud ja tagatiseta laene, pikaajalisi ja lühiajalisi laene, mis on kohandatud teie rahalistele vajadustele.

    Meie teenus on väga kiire, usaldusväärne ja usaldusväärne ning saate laenata kuni 20 miljonit eurot subsideeritud intressimääraga 2,5% aastas. NoviCap on õige ettevõte, kellega ühendust võtta, kui teil on kiiret laenu vaja.

    NoviCap pakub finantseerimislahendusi.
    Pakume igasuguseid finantsteenuseid, näiteks ärilaen, isiklikud laenud e.t. Pakume 24-tunnist maailmatasemel laenuteenust.

    Laenu saate oma telefoni või sülearvuti kaudu taotleda igal ajal ja igal pool omale sobivas kohas, peate vaid võtma meiega ühendust
    E-post: (novicapfinancialservices@gmail.com) VÕI
    Kirjutage meile WhatsApp kaudu: +31642117819.
    SEE LAEN on kõigile kättesaadav

    ReplyDelete
  2. Tere ja Tere tulemast Spotcapi ülemaailmsetesse laenuteenustesse. Minu nimi on Claudia Klein, olen laenuandja ja ka laenukonsultant.

    Kas vajate rahalist tugevdamist? kas vajate laenu erinevatel eesmärkidel? Kui vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole | spotcapglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | ja teie kontol on laen 24 tunni jooksul, kuna pakume suurepäraseid laenuteenuseid kogu maailmas.

    Pakume kõikvõimalikke laenuteenuseid (isiklik laen, ärilaen ja palju muud), pakume nii pika- kui ka lühiajalisi laene ning lisaks saate laenata kuni 15 miljonit eurot. Minu ettevõte aitab teil mitmesuguste laenutoodete abil saavutada mitmesuguseid eesmärke.

    Me teame, et õigustatud laenu saamine on alati olnud tohutu probleem Üksikisikute jaoks, kellel on rahalisi probleeme ja kes vajavad selle lahendamist, on paljudel inimestel kõrgete intresside tõttu nii keeruline omakapitalilaenu saada kohalikest pankadest või muudest finantseerimisasutustest. määr, ebapiisav tagatis, võla ja sissetuleku suhe, madal krediidiskoor või muud põhjused.

    Enam pole ooteaegu ega stressirohkeid pangavisiite. Meie teenus on saadaval ööpäevaringselt - saate laenu ja teha tehinguid igal ajal ja igal pool, kus seda vajate.

    Pakume 24-tunnist maailmatasemel laenuteenust. Päringutele / küsimustele? - Saada e-kiri aadressile | spotcapglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | & Saate vastuse hetkega.

    Teie pere, sõbrad ja kolleegid ei pea teadma, et teil on vähe raha, lihtsalt kirjutage meile ja saate laenu.

    Teie rahaline vabadus on teie kätes!

    ReplyDelete
  3. Ma tahan hinnata Karin Sabine'i laene minu jaoks 40 000 euro suuruse laenu jaoks. kui vajate kiiret laenu, siis hoiduge võltsitud laenuandjate pettusest ja pöörduge reaalse laenufirma kaudu e-posti teel sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861

    ReplyDelete
  4. Kiire reaalse laenutaotluse esitamine kohe:
    Citylaon ja krediteerimine)
    Kas otsite ärilaenu? Isiklik laen, kodulaen, auto
    Laen, õppelaen, võlgade konsolideerimise laen, tagatiseta laenud, ettevõtlus
    Kapital vms .. või on pank laenu tagasi lükanud või
    Finantsasutus mis tahes põhjusel. Oleme eraõiguslikud laenuandjad ja laenuandjad
    Ettevõtetele ja eraisikutele, kelle intressimäärad on madalad ja taskukohased alates
    2% intressimäär. Kui olete huvitatud laenust? WhatsApp meile numbril +971544105744 või Gmaili cityloan2020@gmail.com ja saate oma laenu juba täna.

    ReplyDelete
  5. Kiireloomuline reaalne laenutaotlus:
    (Citylaon ja krediteerimine)
    Kas otsite ärilaenu? Isiklik laen, kodulaen, auto
    Laen, õppelaen, võlgade konsolideerimise laen, tagatiseta laenud, ettevõtlus
    Kapital vms .. või on pank laenu tagasi lükanud või
    Finantsasutus mis tahes põhjusel. Oleme eraõiguslikud laenuandjad ja laenuandjad
    Ettevõtetele ja eraisikutele, kelle intressimäärad on madalad ja taskukohased alates
    2% intressimäär. Kui olete huvitatud laenust? Whatsapp meile numbril +971544105744 või
    (cityloancrediting2021@gmail.com) ja saate oma laenu juba täna

    ReplyDelete
  6. Kas vajate oma rahaliste vajaduste lahendamiseks kiiret tühja sularahaautomaadikaarti ja ma tahan lihtsalt maailmale oma kogemusi kõigile öelda. avastasin häkkiva kuti nimega Mike. ta on oma tegemistega tõepoolest hea, uurisin BLANK ATM CARDilt. kui see töötab või isegi eksisteerib, siis proovisin seda ja küsisin kaarti ning nõustusin nende tingimustega. kolm päeva hiljem sain oma kaardi kätte ja proovisin seda lähima enda lähedal oleva sularahaautomaadiga, minu suureks üllatuseks töötas see nagu võluväel. suutsin välja võtta kuni 4000 dollarit. See oli uskumatu ja kõige õnnelikum päev mu elus. ühtegi sularahaautomaati pole, TÜMBA ATMEKAARDIT EI SAA sinna tungida, kuna see on programmeeritud erinevate tööriistade ja tarkvaraga. ma lihtsalt tundsin, et see võib aidata neid meist, kes vajavad finantsstabiilsust. Kaart on minu elu tõesti muutnud. kui soovite nendega ühendust võtta, siis SIIN on meil: blankatm156@gmail.com

    ReplyDelete
  7. Tere, daamid ja härrad, kas vajate rahalist abi? Olen Susan Benson. Olen laenuandja ja ka finantskonsultant.

    Kas vajate projekti lõpuleviimiseks ärilaenu, eralaenu, hüpoteeklaenu või laenu? kui teie vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole. Pakume igasuguseid laenuteenuseid, sealhulgas pikaajalisi ja lühiajalisi laene. Lisateabe saamiseks kirjutage meile e-posti teel: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) või saatke mulle otse WhatsAppis: +447903159998 ja saate kohe vastuse.

    Oleme terviklik finantsteenuseid pakkuv ettevõte ja oleme pühendunud aitama teil täita kõiki teie püüdlusi. Oleme spetsialiseerunud struktureeritud finantslahenduste pakkumisele üksikisikutele ja ettevõtetele kõige tõhusamal ja kiiremal viisil.

    Siin on mõned põhjused, miks peaksite laenu saamiseks meiega ühendust võtma;
    * Mugavus - laenu saate taotleda igal ajal ja igal pool.
    * Paindlik summa - otsustate, kui palju soovite laenata.
    * Kiire otsetoetus - saate oma laenu 24 tunni jooksul pärast kinnitamist.
    * Paindlik intressimäär - taskukohane intressimäär 3%.
    * Kõrge heakskiitmise määr
    * Paindlik tagasimakse - saate võimaluse valida tagasimaksekuupäev kas iganädalase, kuu- või aastase kestusega 1–30 aastat.
    * Lihtne veebirakendus.
    * Isikupärane juhendamine ja asjatundlikkus.
    * Peidetud tasud puuduvad

    Ärge kaotage võimalust rahapuuduse tõttu. Võtke kohe ühendust minu ettevõttega, me saame teid aidata laenuga, sest oleme aidanud paljusid inimesi ja organisatsioone, kes on kogu maailmas rahaliste raskustega silmitsi seisnud

    Meie laenupakkumise kohta lisateabe saamiseks saatke meile oma laenutaotlus selle e-posti aadressi kaudu sunshinefinancialgroupinc@gmail.com või WhatsAppis aadressil +447903159998.

    Vahendajad / konsultandid / maaklerid on teretulnud oma kliente tooma ja on 100% kaitstud. Täielikus enesekindluses teeme koostööd kõigi asjaosaliste huvides.

    ReplyDelete
  8. Märkus: Oleme otsesed laenuandjad ja 100% rahvusvahelise projekti jaoks
    Finantseerimine ja otsime praegu laenuotsijaid, laenumaakleid
    ja rahvusvaheliste projektide rahastamiseks. LISAKS KÜSIMUSEKS VÕTKE MEIEGA JÄRGMISE E-POSTI JÄRGI ühendust: customercare2@marsoncompanyltd.com
    https://midsetloanfirm.webs.com/
    whatsapp: +48732104284

    ReplyDelete
  9. Do you need Quick Loan to settle your bills and startup
    business? contact us now with your details to get a good
    Loan at a low rate of 2% per Annual
    Do you need Personal Finance?
    Business Cash Finance?
    Unsecured Finance
    Fast and Simple Finance?
    Quick Application Process?
    Finance. Services Rendered include,
    *Debt Consolidation Finance
    *Business Finance Services
    *Personal Finance services Help
    contact us for more information on how to get started:
    (Whats App) number:
    +919394133968 patialalegitimate515@gmail.com
    Mr Jeffery

    ReplyDelete
  10. Tere daamid ja härrad, kas vajate rahalist abi? Mina olen Max Bent. Olen laenuandja ja ka finantsnõustaja.

    Kas vajate võlgade kustutamiseks kiiret laenu või vajate omalaenu parandamiseks omakapitalilaenu? Kas pangad ja muud finantsagentuurid on teid tagasi lükanud? Kas vajate laenu konsolideerimist või hüpoteeklaenu? Ärge otsige enam, sest oleme siin, et muuta kõik teie rahalised probleemid minevikku. Võtke meiega ühendust e -posti teel:

    oceanfmortgages@gmail.com
    oceanfmortgages@gmail.com

    See on Ocean Finance hüpoteegid. Huvilistele pakume laenu mõistliku intressimääraga 2%. Vahemik ulatub 5 000,00 eurost kuni 100 000 000,00 euroni.

    ReplyDelete

  11. Tere päevast, kas vajate laenu? näiteks laen oma osakonna tasumiseks, üüri maksmiseks ja finantsprobleemide lahendamiseks, siin on teile võimalus, Hope pakub kodulaenu, ärilaenu, kommertslaenu, stardikapitalilaenu, ehituslaenu, autolaenu, hotellilaenud jms 2% intressimääraga iga -aastase tagasimakse kohta. Hope -laen võtab maksimaalselt {24} tundi, et jõuda kõigi heakskiidetud klientideni, võtke meiega ühendust aadressil tinvestor53@gmail.com WhatsApp “: +16892107004

    ReplyDelete
  12. Tere kõigile, minu nimi on Bensonn, olen pärit Saksamaalt, stuttgarti linnast. Ma olen siin, et tunnistada, kuidas sain laenu firmalt GEORGE WILLIAMS LOAN FIRM pärast seda, kui esitasin kaks korda erinevate võlausaldajatega, kes väidavad end siin laenuvõtjaks, see foorumis, arvasin, et nende laenamine on reaalne ja seda rakendati, kuid nad ei andnud mulle kunagi laenu enne, kui mu sõber tutvustas mulle krediidifirmat GEORGE WILLIAMS, kes lubas mind aidata minu sooviga laenuga ja tõesti tegi seda, nagu lubati mul oli kahtlusi, kuid ma ei kasutanud usku kunagi ära. Ma poleks iial arvanud, et on veel usaldusväärseid laenuvõtjaid, enne kui kohtusin GEORGE WILLIAMSiga, kes aitas mind tõesti krediidiga ja muutis mu elu paremaks. Ma tean, et häid laenuandjaid on veel palju, kuid ma soovitaksin teil proovida laenufirmat GEORGE WILLIAMS, selle hoolt ja mõistmist. te ei tea, kas vajate erakorralist laenu või soovite oma projektidele rahastust, seega võtke julgelt ühendust hr GEORGE WILLIAMS, laenufirma, tema e -posti aadress on? (georgewilliamsloanfirm333@gmail.com)

    ReplyDelete
  13. Tere daamid ja härrad, kas vajate rahalist abi? Mina olen Susan Benson. Olen laenuandja ja ka finantskonsultant.

    Kas vajate projekti lõpetamiseks ärilaenu, isiklikku laenu, hüpoteeklaenu või laenu? Kui teie vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole. Pakume igasuguseid laenuteenuseid, sealhulgas pikaajalisi ja lühiajalisi laene. Lisateabe saamiseks kirjutage meile e -posti teel: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) või saatke mulle otse WhatsAppis sõnum: +447903159998 ja saate kohe vastuse.

    Oleme terviklik finantsteenuseid pakkuv ettevõte ja oleme pühendunud, et aidata teil täita kõik teie soovid. Oleme spetsialiseerunud struktureeritud finantslahenduste pakkumisele üksikisikutele ja ettevõtetele kõige tõhusamal ja kiireimal viisil.

    Siin on mõned põhjused, miks peaksite meiega laenu saamiseks ühendust võtma;
    * Mugavus - saate laenu taotleda igal ajal ja igal pool.
    * Paindlik summa - teie otsustate, kui palju soovite laenata.
    * Kiire otsene rahastamine - saate laenu 24 tunni jooksul pärast kinnitamist.
    * Paindlik intressimäär - taskukohane intressimäär 3%.
    * Kõrged heakskiidumäärad - teil on 99,9% võimalus laenu saada
    * Paindlik tagasimakse - Te peate valima tagasimakse kuupäeva kas iganädalaselt, igakuiselt või kord aastas, kestusega 1-30 aastat.
    * Lihtne veebipõhine rakendus.
    * Isikupärastatud juhendamine ja asjatundlikkus.
    * Varjatud tasusid pole

    Ärge kaotage võimalust rahapuuduse tõttu. Võtke kohe ühendust minu ettevõttega, saame teid laenuga aidata, sest oleme aidanud paljusid üksikisikuid ja organisatsioone, kes on kogu maailmas rahalistes raskustes

    Meie laenupakkumise kohta lisateabe saamiseks saatke meile oma laenutaotlus aadressil
    E -post: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp/Telegram: +447903159998

    Vahendajad/konsultandid/maaklerid on oodatud oma kliente tooma ja on 100% kaitstud. Teeme täie kindlusega koostööd kõigi asjaosaliste hüvanguks.

    ReplyDelete
  14. PEAB LUGEMA: KUIDAS SAIN 275 000,00 USA dollari suuruse laenu sellelt suurelt ettevõttelt, mida nimetati laenukrediidiasutusteks

    Tere kõigile üle maailma, mina olen Abdur Raheem, Egiptusest Kairost. Olen kahe lapse üksikema ja jäin rahalisse olukorda ning pidin refinantseerima ja oma arved tasuma. Üritasin otsida laene erinevatelt laenufirmadelt, nii era- kui ka ettevõtetelt, kuid mitte kunagi edukalt ja enamik panku keeldus mu laenust, ei lange nende petturite ohvriks, kes nimetavad neid rahalaenuandjateks, nad on kõik kelmid, kõik, mida nad tahavad on teie raha ja te ei kuule neist enam kunagi, nad tegid seda mulle neli korda, enne kui seda krediidiasutustele laenu saamiseks esitati, kõige huvitavam on see, et minu laen kanti mulle üle 48 aasta pärast. tundi, seega soovitame teil võtta ühendust krediidilaenuasutustega, kui olete huvitatud laenude saamisest ja olete kindel, et saate need õigeaegselt tagasi maksta, võite nendega ühendust võtta WhatsAppi numbri kaudu: +393510483991
    E-post: (loancreditinstitutions00@yahoo.com) Krediidikontroll puudub, allakirjutanu pole ainult 2% intressimääraga ning paremate tagasimakseplaanide ja ajakavaga, kui teil on vaja tagatiseta laenu saamiseks ühendust võtta mõne ettevõttega, siis võtke ühendust laenukrediidiga asutused täna laenu saamiseks

    Nad pakuvad igasuguseid laenukategooriaid

    Lühiajaline laen (1_10 aastat)
    Pikaajaline laen (20_30 aastat)

    Ta pakub selliseid laene

    * Laenud kinnisvara ostmiseks Kodulaen ............., Ärilaen ........
    Võlgade konsolideerimise laen ....... Õppelaen .........., Ärilaen
    Ärilaen ......., Ettevõtte laen .............. Hüpoteeklaen
    ehituslaen ..... autolaen ........ hotellilaen .... isiklikud laenud..kinnisvaralaenud jne.

    E-post .......... (loancreditinstitutions00@yahoo.com) WhatsAppi number: +393510483991
    Kui rääkida finantskriisist ja peate olema finantskriisist vaba, siis on laenavad krediidiasutused õige koht, palun öelge neile lihtsalt, et Abdur Raheem juhib teie õnne ....

    ReplyDelete
  15. Kas mõtlete laenule? Kas vajate oma ettevõtte alustamiseks kiiresti laenu? Kas teil on võlgu? See on teie võimalus oma soov teoks teha, pakume isiklikke laene, äri- ja ärilaene ning igasuguseid laene 2% intressiga, lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust e -posti teel (georgewilliamsloanfirm333@gmail.com)

    ReplyDelete
  16. Tere
    Kõigile, kes soovivad eralaenu võlgade tasumiseks või
    unistuste või projektide teostamine ja mitmesugused rahalised rahalised küsimused

    Me saame teid aidata

    post: luizaaguiero0001@gmail.com

    WhatsApp: +48 698 520 864

    Laenusumma: ..................?

    Tagasimakse periood: .............?

    Aitäh

    ReplyDelete
  17. Tere daamid ja härrad, kas vajate rahalist abi? Mina olen Susan Benson. Olen laenuandja ja ka finantskonsultant.

    Kas vajate projekti lõpetamiseks ärilaenu, isiklikku laenu, hüpoteeklaenu või laenu? Kui teie vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole. Pakume igasuguseid laenuteenuseid, sealhulgas pikaajalisi ja lühiajalisi laene. Lisateabe saamiseks kirjutage meile e -posti teel: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) või saatke mulle otse WhatsAppis sõnum: +447903159998 ja saate kohe vastuse.

    Oleme terviklik finantsteenuseid pakkuv ettevõte ja oleme pühendunud, et aidata teil täita kõik teie soovid. Oleme spetsialiseerunud struktureeritud finantslahenduste pakkumisele üksikisikutele ja ettevõtetele kõige tõhusamal ja kiireimal viisil.

    Siin on mõned põhjused, miks peaksite meiega laenu saamiseks ühendust võtma;
    * Mugavus - saate laenu taotleda igal ajal ja igal pool.
    * Paindlik summa - teie otsustate, kui palju soovite laenata.
    * Kiire otsene rahastamine - saate laenu 24 tunni jooksul pärast kinnitamist.
    * Paindlik intressimäär - taskukohane intressimäär 3%.
    * Kõrge kinnitusmäär - teil on 99,9% võimalus laenu saada
    * Paindlik tagasimakse - Te peate valima tagasimakse kuupäeva kas iganädalaselt, igakuiselt või kord aastas, kestusega 1-30 aastat.
    * Lihtne veebipõhine rakendus.
    * Isikupärastatud juhendamine ja asjatundlikkus.
    * Varjatud tasusid pole

    Ärge kaotage võimalust raha puudumise tõttu. Võtke kohe ühendust minu ettevõttega, saame teid laenuga aidata, sest oleme aidanud paljusid üksikisikuid ja organisatsioone, kes on kogu maailmas rahalistes raskustes

    Meie laenupakkumise kohta lisateabe saamiseks saatke meile oma laenutaotlus aadressil
    E -post: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp/Telegram: +447903159998

    Vahendajad/konsultandid/maaklerid on oodatud oma kliente tooma ja on 100% kaitstud. Teeme täie kindlusega koostööd kõigi osapoolte hüvanguks.

    ReplyDelete
  18. palun võtke meiega ühendust, kuna pakume nüüd laenu 3%intressimääraga. Meie laen on tagatud ja turvaline, lisateabe ja rakenduste saamiseks vastake sellele e-kirjale. herofinancein@gmail.com, whatsapp +917338386140 nimi ja vajalik summa

    ReplyDelete
  19. Tere; Kui vajate kiiresti laenu, taotlege laenu Novelty Finance'ist. Minu nimi on Davina Claire, ma olen Novelty Finance'i finantsjuht. Olen märganud, et eraisikutel ja ettevõtetel on nii raske saada laenu pankadest või muudest finantsasutustest. Minu ettevõte (Novelty Finance) on siin, et pakkuda ja aidata teil vajalikku laenu. Võite meiega ühendust võtta e-posti teel: noveltyfinances@gmail.com VÕI saatke sõnum WhatsAppis +447915601531

    Ükskõik, kas soovite oma elustiilile hoogu juurde anda või teil on ees ootamatuid kulutusi, on NOVELTY FINANCE laen just see, mida vajate.

    UUDNE FINANTS on paindlik: laenu saab võtta kuni viisteist miljonit eurot (15 000 000,00 €), sobivate tagasimakseperioodidega kuni 30 aastat. Võite taotleda nii tagatisega laenu kui ka tagatiseta laenu. Pakume laia valikut eralaene, ärilaene, kodulaene ja võlgade konsolideerimise laene, mida saab kohandada vastavalt teie muutuvatele vajadustele ja oludele väga madala intressimääraga.

    Mida saate Novelty Finance'i taotlemisel:
    √ Kohene juurdepääs teie rahale pärast kinnitamist.
    √ Konkurentsivõimelised intressimäärad (3% aastas)
    √ Paindlikud tagasimaksetingimused
    √ Võimalus oma laen kiiremini tagasi maksta
    √ Lihtne kinnitamine, kui vajate lisavahendeid
    √ Laenu tagasimaksmisega ei kiirustata, vaid antakse aega laenu tagasimakse alustamiseks.
    √ Varjatud tasusid pole

    Kuidas kandideerida:
    Laenu taotlemine on kiire ja lihtne!
    Ettevõtted või eraisikud, kes on huvitatud Novelty Finance'i laenu taotlemisest ja vajavad laenupakkumise kohta lisateavet, peaksid lisateabe ja suuliste infotundide saamiseks SAATMA E-KIRI aadressile (noveltyfinances@gmail.com) VÕI saatma WhatsAppi sõnumi +447915601531 kaudu. Kehtivad nõuded ja tingimused.

    ReplyDelete
  20. Kas mõtlete laenule? Kas vajate oma ettevõtte loomiseks kiiresti laenu? Kas teil on võlgu? See on teie võimalus oma soov teoks teha, pakume eralaene, äri- ja ärilaene ning igasuguseid 2% intressiga laene, lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust e-posti teel ( georgewilliamsloanfirm333@gmail.com )

    ReplyDelete
  21. Tere, daamid ja härrad; Kas vajate kiirlaenu 24-48 tunni jooksul? Kui vastus on jaatav, soovitan teil taotleda laenu Novelty Finance'ist.

    Minu nimi on Davina Claire, ma olen finantsmaakler ja olen ka finantskonsultant. Olen jõudnud tähelepanu sellele, et paljudel inimestel on kõrge intressimäära, ebapiisava tagatise, võla ja sissetuleku suhte, madala krediidiskoori või muude põhjuste tõttu nii raske saada laenu pankadest või muudest finantsasutustest. Soovitan kõigil, kes otsivad laenu, võtta ühendust Novelty Finance'iga, et saada laenu väga madala intressimääraga 3%. Tegemist on usaldusväärse laenufirmaga ning nendega saab koostööd teha. Saate nendega ühendust võtta e-posti teel: | noveltyfinances@gmail.com | VÕI saatke lisateabe saamiseks sõnum WhatsAppis numbril +447915601531.

    NOVELTY FINANCE pakub finantseerimislahendusi. Nad pakuvad igasuguseid laenuteenuseid (isiklik laen, ärilaen ja paljud teised). Nad pakuvad paindlikke ja erinevaid laenuvõimalusi, sealhulgas tagatisega ja tagatiseta laene, pikaajalisi ja lühiajalisi laene, mis on kohandatud teie finantsvajadustele.

    Mida saate Novelty Finance'iga taotledes:
    • Kohene juurdepääs teie rahalistele vahenditele pärast kinnitamist.
    • Konkurentsivõimelised intressimäärad (3% aastas)
    • Paindlikud tagasimaksetingimused
    • Lihtne kinnitamine, kui vajate lisavahendeid
    • Laenu saab taotleda igal ajal ja igal pool.
    • Laenu tagasi maksma ei kiirustata, vaid antakse aega laenu tagasimaksmise alustamiseks.
    • Varjatud tasud puuduvad

    Kuidas kandideerida:
    Laenu taotlemine on kiire ja lihtne!
    Kui olete huvitatud Novelty Finance'i laenu taotlemisest ja vajate laenupakkumise kohta lisateavet, peaksite lisateabe ja suuliste infotundide saamiseks SAATMA E-KIRI aadressile (noveltyfinances@gmail.com) VÕI saatke sõnum WhatsAppis +447915601531. Kehtivad nõuded ja tingimused.

    ReplyDelete
  22. Kas teil on rahalisi raskusi ja vajate arvete tasumiseks või ettevõtte alustamiseks kiiresti laenu? võtke minuga kohe ühendust ja saate oma laenu vähem kui 48 tunniga. anaitisleontius@gmail.com

    ReplyDelete
  23. Tere päevast, kallis laenuotsija, kas vajate kiiret finantskrediiti ***? * Väga kiire ja otsene ülekanne pangakontole * Tagasimakse algab kaheksa kuud pärast raha laekumist pangakontole * Madal intressimäär 1% * Pikaajaline tagasimakse (1-30 aastat) Kõrgus * Paindlik ***siis igakuiselt makse *. Kui kaua seda rahastatakse? Pärast taotluse esitamist *** Eelnevat vastust võite oodata vähem kui 24 tunni jooksul, rahastust 72-96 tunni jooksul pärast Teilt vajaliku teabe saamist. Kui olete huvitatud, võtke meiega ühendust aadressil: jameskelvine28@gmail.com   ja täitke allolev laenutaotlusvorm. Laenutaotluse vorm: Täisnimi:................... Riik:................................ Osariik:............... Linn:............. Sugu:................ ......... Telefoninumber:........... Laenusumma :........... Kuu sissetulek:.......... Amet:................... .... Laenuperiood:...................... ................. Laenu eesmärk:........................ .... ....... E-posti aadress:...................... ................ Kas olete varem kandideerinud?........................ Ootame teie kiireloomulise taotlusvormi täitmist. Saada meile:
    ( jameskelvine28@gmail.com  ) Parimate soovidega. Hr JAMES KELVIN  Ettevõtte nimi: JAMES LAENUFIRM

    E-posti aadress: jameskelvine28@gmail.com
    E-posti aadress: jameskelvine28@gmail.com
    E-posti aadress: jameskelvine28@gmail.com

    ReplyDelete
  24. Kas vajate oma võla tasumiseks erakorralist laenu või oma äritegevuse parandamiseks omakapitalilaenu? Kas pangad ja teised finantsagentuurid on teid tagasi lükanud? Kas vajate laenude konsolideerimist või hüpoteeklaenu? Ärge enam otsige, sest me oleme siin selleks, et jätta kõik teie finantsprobleemid selja taha. Võtke meiega ühendust e-posti teel: {larrybright424@gmail.com Pakume huvitatud isikutele laene mõistliku intressimääraga 2%. Vahemik on 5 000,00 eurost 100 000 000,00 euroni.

    ReplyDelete
  25. Ma ei saa teile pakkuda miljoneid dollareid, kuid võin teile näidata legaalset tulu teenivat ettevõtet, mis teenib oma nutitelefoni või sülearvutiga iga päev vähemalt 5550 dollarit 200 dollariga vaid 24 tunni jooksul. Huvi korral saatke lahkelt sõnum kõige seaduslikuma ja usaldusväärsema FX OPTION. KAEVENDAMINE ON
    Alustamiseks {fxoptionminingi@gmail.com}.

    ReplyDelete
  26. TERE Laenupakkumise hoiatus kõigile! Kas olete majanduslikult raskustes ja vajate kiiret krediidi-/finantsabi? Või vajate laenu oma ettevõtte käivitamiseks / suurendamiseks või oma unistuste maja ostmiseks. SAAGE OMA KIIRE LAENU KINNITUS 100% GARANTEERITUD TÄNA PÄEVAKS, ÜLEMISEKS TEIE KREDIIDISKORDIGA. E-post: { larrybright424@gmail.com }, nad on usaldusväärsed, suhtlevad kiiresti ja usaldusväärsed.

    ReplyDelete
  27. Kas vajate oma võla tasumiseks erakorralist laenu või oma äritegevuse parandamiseks omakapitalilaenu? Kas pangad ja teised finantsagentuurid on teid tagasi lükanud? Kas vajate laenude konsolideerimist või hüpoteeklaenu? Ärge enam otsige, sest me oleme siin selleks, et jätta kõik teie finantsprobleemid selja taha. Võtke meiega ühendust e-posti teel: {larrybright424@gmail.com Pakume huvitatud isikutele laene mõistliku intressimääraga 2%. Vahemik on 5 000,00 eurot kuni 100 000 000,00 eurot

    ReplyDelete
  28. Head päeva Kallid laenuotsijad, kas vajate kiiret finantskrediiti ***? * Väga kiire ja otsene ülekanne pangakontole * Tagasimakse algab kaheksa kuud pärast raha laekumist pangakontole * Madal intressimäär 1% * Pikaajaline tagasimakse (1-30 aastat) Kõrgus * Paindlik ***siis igakuiselt makse*. Kui kaua seda rahastatakse? Pärast taotluse esitamist *** Eelnevat vastust võite oodata vähem kui 24 tunni jooksul rahastust 72-96 tunni jooksul pärast Teilt vajaliku teabe saamist. Kui olete huvitatud, võtke meiega ühendust aadressil: unisoncreditunion344@gmail.com ja täitke allolev laenutaotlusvorm. Laenutaotluse vorm: Täisnimi:................... Riik:................................ Osariik:............... Linn:............. Sugu:................ ......... Telefoninumber:........... Laenusumma :........... Kuu sissetulek:.......... Amet:..................... Laenuperiood:...................... ................. Laenu eesmärk:........................ .... ....... E-posti aadress:...................... ................ Kas olete varem kandideerinud?........................ Ootame teie kiireloomulise taotlusvormi täitmist. Saada meile:
    ( unisoncreditunion344@gmail.com ) Parimate soovidega. Hr UNISON Ettevõtte nimi: UNISON CREDIT UNION E-posti aadress: unisoncreditunion344@gmail.com
    E-posti aadress: unisoncreditunion344@gmail.com
    E-posti aadress: unisoncreditunion344@gmail.com

    ReplyDelete
  29. Oleme spetsialiseerunud mitmesuguste teenuste pakkumisele, nagu laenud, kodulaenud, investeerimisfondid, eralaenud, terviselaenud, abielulaenud, kinnisvaralaenud, ettevõtete asutamislaen ja ettevõtte laenuteenused. saame korraldada mis tahes laenu, mis sobib teie eelarvega väga odava intressimääraga. Huvi korral võtke meiega ühendust juba täna e-posti teel: (dakany.endre@gmail.com)

    ReplyDelete


  30. Pakume erinevaid rahastamisvõimalusi, sealhulgas: eralaen, kodulaen, võlgade konsolideerimise laenud, autolaenud, põllumajanduslaenud, ärilaenud ja ettevõttelaenud 2% intressimääraga aastas ja see on fikseeritud. Lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust e-posti teel: (dakany.endre@gmail.com).

    Kiire laenupakkumine.

    ReplyDelete
  31. Pakume igat liiki laene ja finantsteenuseid. Meie laenud väga ettevõtetelt eralaenud või pikad või lühikesed tähtajad soodsa intressimääraga (2%). Meie laenuprotsess on väga kiire ja usaldusväärne koos garantiidega. Meie teenuste kohta lisateabe saamiseks külastage meid meie e-posti aadressil; { larrybright424@gmail.com } palun andke meile teada, kui palju laenu vajate ja soovite laenu kestust. Loodame teist kuulda. Saate saata sõnumi e-posti aadressile
    allpool. { larrybright424@gmail.com}

    ReplyDelete
  32. Pakume igat liiki laene ja finantsteenuseid. Meie laenud väga ettevõtetelt eralaenud või pikad või lühikesed tähtajad soodsa intressimääraga (2%). Meie laenuprotsess on väga kiire ja usaldusväärne koos garantiidega. Meie teenuste kohta lisateabe saamiseks külastage meid meie e-posti aadressil; { larrybright424@gmail.com } palun andke meile teada, kui palju laenu vajate ja soovite laenu kestust. Loodame teist kuulda. Saate saata sõnumi e-posti aadressile
    allpool. { pedrosalvador346@gmail.com}

    ReplyDelete
  33. Pakume igat liiki laene ja finantsteenuseid. Meie laenud väga ettevõtetelt eralaenud või pikad või lühikesed tähtajad soodsa intressimääraga (2%). Meie laenuprotsess on väga kiire ja usaldusväärne koos garantiidega. Meie teenuste kohta lisateabe saamiseks külastage meid meie e-posti aadressil; { pedrosalvador346@gmail.com} } andke meile teada, kui palju laenu vajate ja soovite laenu kestust. Loodame teist kuulda. Saate saata sõnumi e-posti aadressile
    allpool. { pedrosalvador346@gmail.com}

    ReplyDelete
  34. Pakume igat liiki laene ja finantsteenuseid. Meie laenud väga ettevõtetelt eralaenud või pikad või lühikesed tähtajad soodsa intressimääraga (2%). Meie laenuprotsess on väga kiire ja usaldusväärne koos garantiidega. Meie teenuste kohta lisateabe saamiseks külastage meid meie e-posti aadressil; { pedrosalvador346@gmail.com} palun andke meile teada, kui palju laenu vajate ja soovite laenu kestust. Loodame teist kuulda. Saate saata sõnumi e-posti aadressile
    allpool. { pedrosalvador346@gmail.com}

    ReplyDelete
  35. Pakume igat liiki laene ja finantsteenuseid. Meie laenud väga ettevõtetelt eralaenud või pikad või lühikesed tähtajad soodsa intressimääraga (2%). Meie laenuprotsess on väga kiire ja usaldusväärne koos garantiidega. Meie teenuste kohta lisateabe saamiseks külastage meid meie e-posti aadressil; { pedrosalvador346@gmail.com } andke meile teada, kui palju laenu vajate ja soovite laenu kestust. Loodame teist kuulda. Saate saata sõnumi e-posti aadressile

    ReplyDelete
  36. Head päeva,

    Kas teil on mingit rahalist abi? või Kas vajate kiirlaenu, et oma võlgu klaarida ja oma äri juurde naasta Väga madala intressiga? Kui jah, lisateabe saamiseks saatke e-post aadressile mobilfunding1999@gmail.com, sest ma sain neilt laenu ja nad on täiesti usaldusväärsed.

    Lugupidamisega.

    ReplyDelete
  37. Kas vajate mingit rahalist abi? Isiklikud laenud? Ärilaenud? Hüpoteeklaenud? Ettevõtte laenud? Põllumajanduse ja projektide rahastamine? Anname laenu 2% intressimääraga! Kontakt: (dakany.endre@gmail.com)

    Kiire laenupakkumine.

    ReplyDelete
  38. Pakume igat liiki laene ja finantsteenuseid. Meie laenud väga ettevõtetelt eralaenud või pikad või lühikesed tähtajad soodsa intressimääraga (2%). Meie laenuprotsess on väga kiire ja usaldusväärne koos garantiidega. Meie teenuste kohta lisateabe saamiseks külastage meid meie e-posti aadressil; { pedrosalvador346@gmail.com } palun andke meile teada, kui palju laenu vajate ja soovite laenu kestust. Loodame teist kuulda. Saate saata sõnumi e-posti aadressile

    ReplyDelete
  39. Kas vajate rahastust ärilistel eesmärkidel? Anname meie pakkumisest huvitatud klientidele laenu alates 3000 eurost kuni 500 000 000 euroni 2% intressimääraga kuus/aastas; meie tingimused on lihtsad ja sõbralikud. Meil on praegu ettepanekuid väikeettevõtete laenude, kommertslaenude, ehituslaenude, kinnisvara rahastamise, autolaenude kodukapitalilaenu, autolaenu, eralaenu jms kohta. Üksikasjalikuma teabe saamiseks võtke meiega ühendust: (dakany.endre@gmail.com) täna e-posti teel. teavet.

    ReplyDelete
  40. Kas otsite kiiret laenu? Või: oma finantstegevuse taaskäivitamiseks? Renoveerida oma korteri, kodu, hoone sisemust? Rentima ? Kas ostate pulmadeks auto? Kas määrata võlg? Projekti elluviimiseks? Või muudel põhjustel, kui vajate laenu, võtke meiega ühendust e-posti teel: dakany.endre@gmail.com

    ReplyDelete
  41. TERE Laenupakkumise hoiatus kõigile! Kas olete majanduslikult raskustes ja vajate kiiret krediidi-/finantsabi? Või vajate laenu oma ettevõtte käivitamiseks / suurendamiseks või oma unistuste maja ostmiseks. SAAGE OMA KIIRE LAENU KINNITUS 100% GARANTEERITUD TÄNA TÄNA, ÜLEMINE TEIE KREDIIDISKORDI. E-post: { larrybright424@gmail.com }, nad on usaldusväärsed, suhtlevad kiiresti ja usaldusväärsed

    ReplyDelete
  42. Kas vajate kiiret laenu? Anname eralaene? Ärilaenud? Kodulaenud? Põllumajanduslaenud? Hariduslaenud? Deebet-konsolideerimislaenud? Veoauto laenud? Autolaenud? Hotellilaenud? Laenud refinantseerida? ja rohkem koolilaenud? Stardilaenud? .Pakume 2% intressiga! Võtke meiega ühendust: richardcosmos5@gmail.com

    ReplyDelete
  43. Kas vajate laenu? eralaen? Ärilaenud? Jõululaen Hüpoteeklaen? Põllumajanduse ja projektide rahastamine? Pakume igat tüüpi laene 2% intressimääraga! Kontakt e-posti aadress:(richardcosmos5@gmail.com)

    Kas vajate laenu?

    ReplyDelete
  44. Pakume igat liiki laene ja finantsteenuseid. Meie laenud väga ettevõtetelt eralaenud või pikad või lühikesed tähtajad soodsa intressimääraga 2%. Meie laenuprotsess on väga kiire ja usaldusväärne koos garantiidega. Meie teenuste kohta lisateabe saamiseks külastage meid meie e-posti aadressil; {dakany.endre@gmail.com} andke meile teada, kui palju laenu vajate ja soovite laenu kestust. Loodame teist kuulda. Saate saata sõnumi e-posti aadressile

    ReplyDelete
  45. Kas vajate projektilaenud investeerimislaenud, eralaenud, äri-, eluasemelaenud, õppelaenud, konsolideerimislaenud ja laenud erinevate projektide jaoks? need, kes soovivad ettevõttelt laenu saada, võtke meiega ühendust juba täna (dakany.endre@gmail.com) ja hankige laen juba täna.

    ReplyDelete
  46. Kas vajate oma võla tasumiseks erakorralist laenu või oma äritegevuse parandamiseks omakapitalilaenu? Kas pangad ja teised finantsagentuurid on teid tagasi lükanud? Kas vajate laenude konsolideerimist või hüpoteeklaenu? Ärge enam otsige, sest me oleme siin selleks, et jätta kõik teie finantsprobleemid selja taha. Võtke meiega ühendust e-posti teel: {larrybright424@gmail.com Pakume huvitatud isikutele laene mõistliku intressimääraga 2%. Vahemik on 5 000,00 eurost 100 000 000,00 euroni.

    ReplyDelete
  47. Kas vajate mingit rahalist abi? Isiklikud laenud? Ärilaenud? Hüpoteeklaenud? Ettevõtte laenud? Põllumajanduse ja projektide rahastamine? Anname laenu 2% intressimääraga! Kontakt: (dakany.endre@gmail.com)

    ReplyDelete
  48. Tere, kas otsite võlgade konsolideerimislaenu, tagatiseta laenu, ärilaenu, hüpoteeklaenu, autolaenu, õppelaenu, eralaenu, riskikapitali jne! Olen eralaenuandja, andes laenu ettevõtetele ja eraisikutele madala ja mõistliku intressimääraga 2%. E-post: richardcosmos5@gmail.com

    ReplyDelete
  49. Kas vajate oma võla tasumiseks erakorralist laenu või oma äritegevuse parandamiseks omakapitalilaenu? Kas pangad ja teised finantsagentuurid on teid tagasi lükanud? Kas vajate laenude konsolideerimist või hüpoteeklaenu? Ärge enam otsige, sest me oleme siin selleks, et jätta kõik teie finantsprobleemid selja taha. Võtke meiega ühendust e-posti teel: {larrybright424@gmail.com Pakume huvitatud isikutele laene mõistliku intressimääraga 2%. Vahemik on 5 000,00 eurot kuni 100 000 000,00 eurot

    ReplyDelete
  50. TERE Laenupakkumise hoiatus kõigile! Kas olete majanduslikult raskustes ja vajate kiiret krediidi-/finantsabi? Või vajate laenu oma ettevõtte käivitamiseks / suurendamiseks või oma unistuste maja ostmiseks. SAAGE OMA KIIRE LAENU KINNITUS 100% GARANTEERITUD TÄNA PÄRASELT, SINU KREDIIDISKORDIGA. E-post: { larrybright424@gmail.com }, nad on usaldusväärsed, suhtlevad kiiresti ja usaldusväärsed

    ReplyDelete
  51. Имате ли нужда от заем, за да стартирате бизнес или да платите сметките си и ако отговорът ви е да, свържете се с: frankdavidloanfirm3@gmail.com WhatsApp +2347032909728


    Оферта за заем

    ReplyDelete
  52. Kas vajate laenu? Isiklik laen? Ärikrediit? Hüpoteeklaen? Põllumajanduse rahastamine ja projektid? Pakume igat tüüpi laene intressimääraga 2%! kontaktmeiliaadress; (dakany.endre@gmail.com)

    pakkuda kiirlaenu

    ReplyDelete
  53. Pakume igat liiki laene ja finantsteenuseid. Meie laenud väga ettevõtetelt eralaenud või pikad või lühikesed tähtajad soodsa intressimääraga (2%). Meie laenuprotsess on väga kiire ja usaldusväärne koos garantiidega. Meie teenuste kohta lisateabe saamiseks külastage meid meie e-posti aadressil; {larrybright424@gmail.com } palun andke meile teada, kui palju laenu vajate ja soovite laenu kestust. Loodame teist kuulda. Saate saata sõnumi e-posti aadressile

    ReplyDelete
  54. Kas vajate oma võla tasumiseks erakorralist laenu või oma äritegevuse parandamiseks omakapitalilaenu? Kas pangad ja teised finantsagentuurid on teid tagasi lükanud? Kas vajate laenude konsolideerimist või hüpoteeklaenu? Ärge enam otsige, sest me oleme siin selleks, et jätta kõik teie finantsprobleemid selja taha. Võtke meiega ühendust e-posti teel: {larrybright424@gmail.com} Pakume huvitatud isikutele laene mõistliku intressimääraga 2%. Vahemik on 5 000,00 eurot kuni 100 000 000,00 eurot

    ReplyDelete
  55. Tere,

    Oleme sertifitseeritud pakkuma järgmist tüüpi laene või mis tahes tüüpi rahastamist: eralaen? Ärilaenud? Võlgade konsolideerimise laen? Kas parandada oma kodu? Investeerimislaen? Krediidid on saadaval? Isiklikud laenud? Ärilaenud? Kombineeritud laen? Konsolideerimislaenud? Huvi korral võtke meiega ühendust: (dakany.endre@gmail.com)

    Kiire laenupakkumine.

    ReplyDelete
  56. Kas vajate mingit rahalist abi? Isiklikud laenud? Ärilaenud? Kodulaenud? Ettevõtte laenud? Põllumajanduse rahastamine ja projektide rahastamine? Anname laenu intressiga 2%! Kontakt: (dakany.endre@gmail.com)

    Kiire laenupakkumine.

    ReplyDelete
  57. Kiire laenupakkumine. Tere, kas teil on hädasti vaja laenu, arvete tasumiseks, kinnisvara ostmiseks, äri tegemiseks jne. Kas tegemist on usaldusväärse laenufirmaga? See on sinu võimalus. Pakume laene intressimääraga 2%. Palun saatke laenu kohta e-kiri aadressile (dakany.endre@gmail.com)

    ReplyDelete
  58. Kas vajate kiiret laenu? Anname eralaene? Ärilaenud? Kodulaenud? Põllumajanduslaenud? Hariduslaenud? Deebet-konsolideerimislaenud? Veoauto laenud? Autolaenud? Hotellilaenud? Laenud refinantseerida? ja rohkem koolilaenud? Stardilaenud? .Pakume 2% intressiga! Võtke meiega ühendust: dakany.endre@gmail.com

    ReplyDelete
  59. Kas vajate oma rahaliste vajaduste rahuldamiseks kiiresti laenu? Pakume laene vahemikus 2 000 kuni 50 000 000,00 eurot, oleme usaldusväärsed, tõhusad, kiired ja dünaamilised, ilma krediidivõime kontrollita ning pakume välislaenudele 100% garantiid üleminekuperioodil.

    Samuti oleme andnud laenu kõigis valuutades intressimääraga 3% kõikide laenude puhul .... Huvi korral võtke meiega ühendust ettevõtte e-posti teel: accessloanfirm2030@gmail.com


    Saatke meile e-kiri aadressil: accessloanfirm2030@gmail.com

    Whatsapp: +79258159150

    Lugupidamisega
    Härra Scott
    accessloanfirm2030@gmail.com

    ReplyDelete
  60. Olen Lydia veronika Belgiast. Taotlesin 9000 euro suurust laenu ja see kiideti MICHEAL JOSE FINANCE HOME'iga heaks pärast 3-päevast taotluse esitamist. Kõik, kes otsivad legaalset laenu, millele ma viitaksin sellele ettevõttele, saavad abi eest, mida nad andsid. mina. Lisateabe saamiseks võite temaga ühendust võtta aadressil: infomichealfinanceltd@gmail.com või WhatsApp: +14699724809

    ReplyDelete
  61. Olen Lydia veronika Belgiast, taotlesin laenu summas 9000 eurot ja see kiideti MICHEAL JOSE FINANCE HOME'iga heaks pärast 3-päevast minu taotluse esitamist. Kõik, kes otsivad legaalset laenu, soovitan teid selle ettevõtte poole. abi eest, mida nad mulle andsid. Lisateabe saamiseks võite temaga ühendust võtta aadressil: infomichealfinanceltd@gmail.com või WhatsApp: +14699724809

    ReplyDelete
  62. Tere,

    Oleme sertifitseeritud pakkuma järgmist tüüpi laene VÕI mis tahes tüüpi rahastamist: Eralaen? Ärilaenud? Võlgade konsolideerimise krediit? Kas parandada oma kodu? Investeerimiskrediit? Krediidid on saadaval? Isiklikud laenud? Ärilaenud? Kombineeritud laen? Konsolideerimislaenud? Huvi korral võtke meiega ühendust: (dakany.endre@gmail.com)

    Kiire laenupakkumine.

    ReplyDelete
  63. Kas vajate erakorralist laenu? pakume laene 2%, pakume võlgade konsolideerimise laene, ärilaene, eralaenud, autolaenud, hotellilaenud, õppelaenud, eralaenud Kodu refinantseerimislaenud, lisateabe saamiseks E-post: (dakany.endre@gmail.com)

    Kiire laenupakkumine.

    ReplyDelete
  64. Tere, daamid ja härrad, kas vajate rahalist abi? Mina olen Susan Benson. Olen laenuandja ja ka finantskonsultant.

    Kas vajate oma projekti lõpuleviimiseks ärilaenu, eralaenu, hüpoteeklaenu või laenu? Kui vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole. Pakume igasuguseid laenuteenuseid, sealhulgas pika- ja lühiajalisi laene, tagatisega ja tagatiseta laene ja palju muud. Lisateabe saamiseks kirjutage meile e-posti teel: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) või saatke mulle sõnum otse WhatsAppi kaudu: +447360502110 ja saate kohe vastuse.

    Laen usaldusväärselt ja pädevalt ettevõttelt on see, mida vajate oma eesmärgi saavutamiseks. Oleme kõikehõlmav finantsteenuste ettevõte ja oleme pühendunud aitama teil täita kõik teie soovid. Oleme spetsialiseerunud struktureeritud finantslahenduste pakkumisele üksikisikutele ja ettevõtetele kõige tõhusamal ja kiiremal viisil.

    * Laenu saab taotleda igal ajal ja igal pool.
    * Paindlik summa – Teie otsustate, kui palju soovite laenata.
    * Kiire otsefinantseerimine – saate laenu 24 tunni jooksul pärast kinnitamist.
    * Paindlik intressimäär 3%.
    * Kõrge heakskiidu määrad
    * Paindlik tagasimakse – peate valima tagasimaksekuupäeva, kas kord nädalas, kuus või aastas 1–30 aasta jooksul.
    * Lihtne veebirakendus.
    * Isikupärastatud juhendamine ja asjatundlikkus.
    * Varjatud tasusid pole

    Ärge kaotage võimalust raha puudumise tõttu. Võtke kohe ühendust minu ettevõttega, saame teid laenu andmisel aidata, sest oleme aidanud paljusid üksikisikuid ja organisatsioone, kes on kogu maailmas olnud rahalistes raskustes.

    Meie laenupakkumise kohta lisateabe saamiseks saatke meile oma laenutaotlus aadressil
    E-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp: +447360502110

    Vahendajad/konsultandid/maaklerid on oodatud oma kliente tooma ja on 100% kaitstud. Täieliku usaldusega töötame koos kõigi asjaosaliste hüvanguks.

    ReplyDelete
  65. Pakume erinevaid laene üksikisikutele (isiklik laen) ja koostööorganitele intressimääraga 2% aastas. See aitab teil täita oma rahalisi kohustusi, eriti käimasoleva maailma finantskriisi ajal. Võite laenata vahemikus 1 000–500 000 000 (naela, euro või dollari) Täiendavate päringute saamiseks võtke meiega ühendust e-posti teel (dakany.endre@gmail.com) Lugupidamisega.

    Laenupakkumine

    ReplyDelete
  66. Hankige laen juba täna madala intressimääraga Rakendage nüüd laenud on antud intressimääraga 2% Rakendage kohe see võib teie äri veelgi tõsta. Pakume laenu äri- ja eraisikutele, kui vajate laenu ettevõtte alustamiseks või laenu arvete tasumiseks, võtke meiega kohe ühendust aadressil (dakany.endre@gmail.com) ja hankige meie ettevõttelt laenu... Pakun parimat laenuteenust.

    Laenupakkumine

    ReplyDelete
  67. Kas vajate laenu? isiklikud laenud? ärilaenud? hüpoteeklaen? Põllumajandus- ja projektifinantseerimine, KIIRLAEN. Kas vajate laenu võlgade tasumiseks, arvete tasumiseks või ilusa ettevõtte alustamiseks? ? Anname igasuguseid laene 2% intressiga! Kontakte-posti aadress: (dakany.endre@gmail.com)

    Kiire laenupakkumine.

    ReplyDelete
  68. Tere, Minu nimi on Claudia Klein, ma olen sakslane, pakun laenu, olen ka finantskonsultant ja esindan ettevõtet Spotcap Global Financial Services.

    Kas vajate hädasti rahalist tuge? Kas vajate laenu erinevatel eesmärkidel? kui teie vastus on jaatav, soovitan teil ühendust võtta minu ettevõttega | spotcapglobalservices@gmail.com | või saatke sõnum WhatsAppis: +31642117819 | ja teil on laen teie kontol 24 tunni jooksul, sest pakume suurepäraseid laenuteenuseid kogu maailmas.

    Pakume kõikvõimalikke laenuteenuseid (Isikilaen, Ettevõtluslaen ja palju muud), pakume nii pikaajalisi kui lühiajalisi laene, samuti saate laenata kuni 15 miljonit eurot ning väljastame laenu madala intressimääraga 3% aastas. Minu ettevõte aitab teil saavutada erinevaid eesmärke laia valiku laenutoodetega.

    Tunnistan tõsiasja, et seadusliku laenu saamine on alati olnud suur probleem. Inimestel, kellel on rahalisi probleeme ja vajavad sellele lahendust, on paljudel inimestel kõrge intressimäära, ebapiisava tagatise, võla ja sissetuleku suhte, madala krediidiskoori või mõne muu põhjuse tõttu nii raske omakapitali laenu saada kohalikest pankadest või muudest finantsasutustest.

    Pole enam ooteaegu ega stressirohkeid pangakülastusi. Meie teenus on saadaval 24/7 – saate laenu võtta ja tehinguid sooritada igal ajal ja igal pool, kus seda vajate

    Pakume 24-tunniseid maailmatasemel laenuteenuseid. Päringuteks/küsimusteks? - Saada e-kiri | spotcapglobalservices@gmail.com | või saatke sõnum WhatsAppis: +31642117819 | & Saate kohe vastuse

    Teie pere, sõbrad ja kolleegid ei pea teadma, et teil on vähe raha, lihtsalt kirjutage meile ja saate laenu.

    Teie rahaline vabadus on teie kätes!!

    ReplyDelete
  69. Kas vajate krediiti? isiklikud laenud? ärilaenud? jõululaen? hüpoteegid? põllumajanduse ja projektide rahastamine? anname igasuguseid laene 2% intressiga! Kontaktmeiliaadress; (dakany.endre@gmail.com)

    Kiire laenupakkumine.

    ReplyDelete
  70. KAS OLETE MUSTAS LISTES JA VAJAD LAENU KÕIKIDE VÕLGDE TAGASIMINEKS, OLEMASOLEVA ETTEVÕTE ALUSTAMISEKS VÕI LAIENDAMISEKS? MEILITE NIMED, MOBIILI NR, LAENUSUMMA, NETOPALK Aadressile (calingcapitalna@gmail.com) LISATEAVE.
    *Võlgade konsolideerimise laen
    *Ärilaen
    *Isiklik laen
    *Talulaen
    *Kodulaen
    *Kommertslaenud
    *Investeerimislaenud
    *Kinnisvaralaenud
    *Autolaenud:
    See ettevõte on registreeritud ja volitatud laenukile ning pakume igat liiki laene ülemaailmselt 4% intressimääraga. Kandideeri kohe. 2000 kuni 10 000 000 teie valuutas. (calingcapitalna@gmail.com)

    ReplyDelete
  71. Kas otsite kiiret laenu? Kas teie pank või mõni finantsettevõte on teile keeldunud laenu andmast? Kas vajate rahalist abi Kas vajate laenu arvete tasumiseks või kodu ostmiseks või võlgade konsolideerimiseks ja võlgadevabaks olemiseks? Kas soovite oma ettevõtet luua ja vajate finantslaenu abi? Võtke meiega ühendust oma kiire ja usaldusväärse laenu saamiseks madala intressimääraga 2%. Oleme valmis teid aitama nii äri- kui ka eralaenud, soodsa tagasimakseplaani ja hea krediidireitinguga. pakume laenu soodsa intressimääraga. kui jah, võtke lisateabe saamiseks ühendust James Kongi laenufirmaga e-posti teel: richardcosmos5@gmail.com

    ReplyDelete
  72. Head päeva ,

    Olen väga põnevil pärast seda, kui sain pr Marion Jansen Loan Help LTD-lt oma isikliku laenu auto ostmiseks pärast seda, kui võltsitud laenuandjad mind kaks korda pettusid. Kõikvõimas Jumal, mind tutvustas pr Marion Janseni Laenuabi LTD-le kolleeg, kes sai samuti laenu tema äritegevuse laienemist ja minu suurimaks üllatuseks anti mulle täna 25 000 USD laenu.

    Kutsun teid kõiki, kes vajavad laenu, võtma laenutaotluse saamiseks lahkelt ühendust pr Marion Janseniga e-posti teel: marionjansen00@gmail.com


    Aitäh

    ReplyDelete
  73. Laenupakkumine ilma protokollita
    Pakume laene vahemikus 2000 € kuni 5 000 000 € teie valitud tagasimakseperioodi jooksul intressimääraga 2%. E-post: dakany.endre@gmail.com

    ReplyDelete
  74. Kas olete mõnes finantskriisis? ja vajate laenu, siin on teile võimalus. Pakume igasuguseid teie valitud laene vahemikus 2000 eurot kuni 100 000 000,00 eurot intressimääraga 2%. huvitatud isikud peaksid meiega ühendust võtma selle e-posti teel (richardcosmos5@gmail.com)

    Kiire laenupakkumine.

    ReplyDelete
  75. Soovin kasutada seda meediumit, et teavitada kõiki oma õde ja kõiki, kes vajavad laenu, et võtke palun ühendust proua Maria Katarzynaga, kes juhib koostöös PNB pangaga legitiimset heakskiidetud laenufirmat. Sain täna oma uue kodu jaoks laenu 9000. ilma pettuseta olen taotlenud laenu erinevatelt ettevõtetelt ja pole kunagi oma krediidiajaloo tõttu seda saanud. Turvalise laenu saamiseks võtke ühendust selle suurepärase organisatsiooniga, mille kontaktteave on allpool (mariakatarzyna167@gmail.com) või Whats-app + 48 (780-907-017) kiirlaenud, öelge neile, et ma juhtisin teid

    ReplyDelete
  76. Kas vajate kiiresti laenu? Kas pakume isiklikku laenu? Ärilaenud? Kodulaen? Põllumajanduslaenud? Õppelaen? Hoiuste konsolideerimise laen? Veoauto laenud? Autolaenud? Hotellilaenud? Laenud refinantseerida? ja koolilaenu enam pole? Esimesed laenud? .pakkume seda 2% intressiga! Võtke meiega ühendust: (richardcosmos5@gmail.com)

    Laenupakkumine

    ReplyDelete